kentabenton

Direktlänk till inlägg 8 november 2012

Politikers utsugar-fasoner..

Av K Johansson - 8 november 2012 19:57

Tänkte börja med ett inlägg angående en ständigt återkommande problematik inom maktmissbruk och hyckleri hos "De styrande" Politikerna som skor sej själva och skiter i andra.

Varje dag är det en ny skandal efter en annan och nya avslöjanden om slöseri och missbruk av våra gemensamma skattemedel.

Om man ser till t e x , syd-europeiska länder så när en politiker begår en sådan grov handling som at stjäla skattemedel eller fuska med siffror så går folket ut och protesterar högljutt och kräver denne parasitpolitikers avgång direkt, medans vi i de Nordiska länderna svär en ramsa och sedan är det glömt. Det skulle vara underbart o se Svenska folket ställa en gödselspridare utanför Rosenbad, som bönderna i frankrike gjordei protest  för några år sedan.

Avkräva en rejäl förklaring och se till att åtala denna självgode hycklare till politiker som myglar rakt av.

 

Skattemyndigheterna och en rad andra statliga instanser har fester som kostar miljontals kr och debitterar svenska skattebetalare som får vända på varenda krona för att försörja sej o sin familj.

Sedan Annie Lööfs (C) stora felsteg där hon gick ut och krävde att ungdomar skulle ha lägre ingångslöner och på så sätt skulle företagen ha råd att nyanställa dessa mängder ungdomar som tyvärr går arbetslösa idag. Samtidigt så sitter hon på en månadslön runt 150 000 kr, och hon är inte direkt själv lastgammal om jag fattat det hela rätt. Snacka om att vreden koka över hos mej när detta uppdagades. Vilken jävla hycklare, och dessutom så har hon debitterat skattebetalare för sina Privata middagar hon haft med vänner och bekanta, men runt 800 kr per skalle. Detta är ju vansinne !

Vid detta laget så anser jag att hon missbrukat sitt mandat och rent av ljugit och bedragit svenska folket, som har röstat fram denne i ett förtroendeval. Hon borde avgå med omedelbar verkan och få stå till svars för dessa i min värld rena kriminella handlingar.

Slöseriet av Skattepengar som medborgarna varje dag knegar ihop för att trygga välfärd, skolor, vård och infrastruktur, har blivit ett alldagligt problem där dessa parasiter roffar åt sej så mycket dom kan, och samtidigt dikterar villkor för dessa hårt arbetande människor.

Det rimmar illa !!

 

 
 
Ingen bild

Börje

8 november 2012 20:45

Dessa politiker kommer alltid blåsa svenska samhället för egen vinning skull, för dom vet att ingen bryr sig.

En pest är politikerna.

K Johansson

10 november 2012 22:41

Ja Börje , det är tragiskt att läsa all hyckleri och dubbelmoral som denna politiker-soppa kokar ihop.. Önskar att vissa levde som dom lär.

 
Ingen bild

Flossy

11 november 2012 10:34

Håller med börje om egoismen bland svenskfientliga politiker som roffar åt sej så mycket dom kan utan det minsta samvete.. :)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av K Johansson - 19 mars 2013 21:26

Det har framkommit hemliga uppgifter som påvisar att Sveriges Utrikesminister Carl Bildt avslöjat hemliga uppgifter inifrån Svenska regeringens heligaste, som han sålt vidare/Läckt till USA och dess säkerhetstjänst CIA.   Enligt uppgifter så ...

Av K Johansson - 1 februari 2013 04:06

Dags att Svenska folket vaknar upp och börjar freda våra gemensamma tillgångar ifrån utsugarna och deras agenda !! Jag skulle vilja påstå att det är ett rent hån i ansiktet på invånarna som varje dag bidrar till att denna statskassa fylls och skal...

Av K Johansson - 7 december 2012 18:05

Det framkommer ofta att vissa högt uppsatta "Oftast män" har en förkärlek till sexuella perversa lekar såsom dominans och Bdsm etc.Flera forskningsstudier visade att Män med makt i sin vardagliga miljö vill inta en "Sub-roll" (Undergiven Roll)såsom a...

Av K Johansson - 30 november 2012 04:37

Den senaste tidens media-drev mot Sverigedemokraterna har tydligen ökat stödet för det kontroversiella nationalistiska riksdagspartiet.Både Expressen och Aftonbladet har under den senaste månaden skrivit spaltmeter efter spaltmeter om SD,s olika inbö...

Av K Johansson - 26 november 2012 02:57

Stefan Löfven (S) har nu hamnat i blåsväder efter att Kalla Fakta i tv-4 avslöjat en omfattande härva där kontrakt och diverse motaffärer skulle ingå vid saabs JAS 39 Gripen försäljningen till Sydafrika.Såhär skriver Dagens Industri: - Socialdemok...

Ovido - Quiz & Flashcards