kentabenton

Direktlänk till inlägg 11 november 2012

Svindleriet bara fortsätter och Korrumperade statsanställda..

Av K Johansson - 11 november 2012 00:02

I dagarna har ännu fler svindlerier uppdagas av människor som lurar staten på Miljonbelopp och återigen så är det Försäkringskassan som har blivit lurade..

Dessa pengar som de olika myndigheterna delar ut kors o tvärs till allt o alla är ju faktiskt gemensam skatteintäkt från såväl hårt arbetande svenssons osv..

Man tycker att när sånt här kommer fram s´å undrar jag lite varför inte fler reagerar och agerar?!

Är merparten av oss bidragare likgiltliga när det gäller skattepengar som "försvinner" ner i fickan på diverse kriminella element och dom såkallade entreprenörerna som hyr ut bostäder och lokaler till Migrationsverket för att inhysa flyende människor från världens alla håll som söker en fristad i Sverige på ett eller annat sätt.

Dessa kostnader är otroliga, som Migrationsverket tillhandahar, och inte hållbart då "Alla andra" ska spara in och dra ner i både vård och skolor för att få det att gå ihop!

Vad händer igentligen med alla dessa Miljarder ??? Vad får Sverige ut av dessa "Investeringar" ??

Varför ställs inte vård och omsorg högre i ranking än Migrationsverkets budget??

Våra "Förtroendevalda" i riksdagen lär nog inte tvingas leva på nudlar eller att bli tvångsplacerad i nån Fas-3 åtgärd där man knappt får ersättning som täcker dom normala utgifterna som en medborgare har.

Politikerna klubbar igenom lagar och regler, typ pensioner på mångmijlonbelopp i flera år efter avslutat jobb, d v s , dom behöver inte bekymmra sej om att söka nytt arbete den dagen dom blir bortvalda. Sjyssta villkor att spy i ansiktet på arbetarna som slavar ihop deras löner och som sägs upp till höger och vänster.

Hur länge skall vi acceptera detta skämt??! Sverige Vakna !

 
 
Ingen bild

Börje

11 november 2012 10:18

Rösta rätt nästa val det enda vi kan göra, för där kan Svensson göra sitt val utan att visa vad han/hon vill med Sverige.

 
Ingen bild

Flossy

11 november 2012 10:24

Bra skrivet ! Håller med om att fler borde engagera sej men sverige är inte kännt för att "slå näven i bordet" när etablisemanget stjäl och slösar bort statskassan.. Och när det gäller sanningshalten i det media rapporterar då dom censurerar bort en massa pga att dom ej vill stöta sej med vissa folkgrupper är helt galet.. Fortsätt för jag läser gärna fler av dina inlägg. Mvh//F

 
Börje

Börje

12 november 2012 20:29

"Det är kris för oss"
Stor brist på boende för ensamkommande flyktingbarn Allt fler barn och ungdomar söker asyl i Sverige. Migrationsverket räknar med att cirka 3800 kommer till Sverige i år och att antalet ökar till 4000 under 2013.
PUBLICERAD 12 NOVEMBER 2012 - 11:48 – UPPDATERAD 12 NOVEMBER 2012 - 15:25

Artikeltexten fortsätter längre ner Hoppa till artikeltexten
DELA VIA E-MAIL
SKRIV UT
ENSAMKOMMANDE FLYKTINGBARN

”Det är ett lotteri”
Stor brist på boende för flyktingbarn
Javid, 17, flydde till Sverige: "De flesta dör"
Pojke tvingades sova i glassplitter på HVB-hem
"Flyktingbarn måste få annat boende"
Majoritet saknar vårdplaner
Många kommer till Migrationsverkets anläggning i Kållered i Mölndals kommun och kommunen jobbar för fullt för att hitta akuta boenden till dem.

- Det är kris för oss, säger Berit Andrén, chef för mottag- och resursavdelningen på Mölndals kommun. Vi är på alla nivåer för att hitta platser, för det är fullt på varenda boende.

Hittills i år har över 450 barn och ungdomar kommit till Mölndals kommun och 260 av dem har blivit kvar i kommunen och blir då kommunens ansvar. Skälet till att de blir kvar är att det inte finns tillräckligt med platser ute i landet dit man kan slussa dem vidare.

- Det är en omöjlig situation för en ensam kommun att hantera 4-500 barn på så kort sikt och lösa det på ett bra sätt, säger Mio Zaba, förvaltningschef på arbets- och familjestödsförvalningen i Mölndal.

Både hon och Berit Andrén tycker att fler kommuner borde ta sitt ansvar och hjälpa de ensamkommande barnen.

- Alla borde dra sitt strå till stacken. Jag räknade ut att Sveriges kommuner skulle kunna ta 14 barn var och då hade vi inte haft det här problemet, säger Berit Andrén. http://www.svt.se/nyheter/regionalt/vastnytt/det-ar-kris-for-oss

http://www.svt.se/nyheter/regionalt/vastnytt/det-a

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av K Johansson - 19 mars 2013 21:26

Det har framkommit hemliga uppgifter som påvisar att Sveriges Utrikesminister Carl Bildt avslöjat hemliga uppgifter inifrån Svenska regeringens heligaste, som han sålt vidare/Läckt till USA och dess säkerhetstjänst CIA.   Enligt uppgifter så ...

Av K Johansson - 1 februari 2013 04:06

Dags att Svenska folket vaknar upp och börjar freda våra gemensamma tillgångar ifrån utsugarna och deras agenda !! Jag skulle vilja påstå att det är ett rent hån i ansiktet på invånarna som varje dag bidrar till att denna statskassa fylls och skal...

Av K Johansson - 7 december 2012 18:05

Det framkommer ofta att vissa högt uppsatta "Oftast män" har en förkärlek till sexuella perversa lekar såsom dominans och Bdsm etc.Flera forskningsstudier visade att Män med makt i sin vardagliga miljö vill inta en "Sub-roll" (Undergiven Roll)såsom a...

Av K Johansson - 30 november 2012 04:37

Den senaste tidens media-drev mot Sverigedemokraterna har tydligen ökat stödet för det kontroversiella nationalistiska riksdagspartiet.Både Expressen och Aftonbladet har under den senaste månaden skrivit spaltmeter efter spaltmeter om SD,s olika inbö...

Av K Johansson - 26 november 2012 02:57

Stefan Löfven (S) har nu hamnat i blåsväder efter att Kalla Fakta i tv-4 avslöjat en omfattande härva där kontrakt och diverse motaffärer skulle ingå vid saabs JAS 39 Gripen försäljningen till Sydafrika.Såhär skriver Dagens Industri: - Socialdemok...

Ovido - Quiz & Flashcards