kentabenton

Direktlänk till inlägg 13 november 2012

Centerns utspel för införandet av slavarbete i Sverige 2012..

Av K Johansson - 13 november 2012 20:25

http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=105&artikel=5343819

 

Äntligen så kommer Centerns lösning på långtidsarbetslösa Somalier..

 

Ett riktigt stolpskott vid namn Ingrid Hermansson (C) i Blekinge lade fram Centerns lösning

på Centerpartiets strategi i välfärdsfrågor på riksnivå. Ett kommande förslag är att sänka skatten för att skapa enkla jobb till outbildade människor.

 

Utdrag från Sveriges Radio:

– En som varit arbetslös länge, till exempel en somalier i åtta år, kan aldrig slå ut akademikern. Däremot kan en del företag ha enklare arbetsuppgifter, som idag inte blir gjorda. Det är ju inte meningen att chefen ska springa och köpa fikabröd, säger Ingrid Hermansson.

Redan nu jobbar Centerpartiet i regeringen för att sänka arbetsgivaravgifter, förändra lagen om anställningsskydd och att införa introduktionslöner. Alltså låga löner till unga anställda.

 

Herre min skapare vilket klokt och seriöst förslag dom utarbetat, det har säkert tagit flera månader för dom att ta fram dessa förslag till Riksdagen.

Återinföra slaveriets härliga dagar med lönesubventioner och migrant-bidrag till höger och vänster. Det är denna sjuka och helt iq befriade sida som "våra" styrande politiker sitter o tar fram som förslag för att stävja arbetslösheten och alla miljarder som betalas ut i bidrag.

Annie Lööf (C) har ju tidigare påtalat sitt partis ståndpunkt då dom vill sänka lönerna för ungdomar och långtidsarbetslösa med mellan 20-50 provent. Vilket ingen människa kan leva på i dagens Sverige och med rådande priser på mat och bostad etc..

 

Men dessa förslag påverkar ju inte politiker som Annie Lööf ett dugg, trots att hon själv är ung och lyfter 150 000 kr i månaden för sitt hårda och kloka arbete som Centerpartiets nuna utåt..

Jävla smilfink är hon. Hånar Svenska arbetare rakt i ansiktet utan att blinka.

 

 
 
Ingen bild

Börje

13 november 2012 21:05

HahahahaHahahaha sitter dom i regeringen????

K Johansson

13 november 2012 21:13

Hahaha, jajemen. Hon är framvald av folket, för folket att lösa krisen på arbetsmarknaden för ungdomar. Det är ju helt sinnesjukt förslag. Just nu sitter dom i regeringen, men efter 2014 så ska vi faan se till att dom försvinner därifrån. =)

 
Ingen bild

Joakim

13 november 2012 21:41

Jag har då inte valt den där kråkan.

 
Ingen bild

Jag vet!

13 november 2012 21:48

Hon har aldrig haft ett närande jobb så hon vet inte vad det innebär, hon tror att hon vet men det gör hon inte. Reinfeldt vet inte heller.

 
Ingen bild

Flossy #10

19 november 2012 05:27

@Joakim: Hahaha bra svar! Inte jag heller :-)

@Jag vet: Hörde att hon hade suttit i ica kassan, o det var hennes
Kvalifikation för Centern tydligen. Är det så?!
Håller fullt med dej om Landsförrädaren Reinfeldt.
Hoppas många fler röstberättigade inser att dom inte
bryr sej det minsta om sina arbetare på industrigolvet
Eller pensionärernas bästa, "Slavar" som dom säkert
använder som definition på dom när de sitter innanför Rosenbads Stenväggar
och hånar oss..

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av K Johansson - 19 mars 2013 21:26

Det har framkommit hemliga uppgifter som påvisar att Sveriges Utrikesminister Carl Bildt avslöjat hemliga uppgifter inifrån Svenska regeringens heligaste, som han sålt vidare/Läckt till USA och dess säkerhetstjänst CIA.   Enligt uppgifter så ...

Av K Johansson - 1 februari 2013 04:06

Dags att Svenska folket vaknar upp och börjar freda våra gemensamma tillgångar ifrån utsugarna och deras agenda !! Jag skulle vilja påstå att det är ett rent hån i ansiktet på invånarna som varje dag bidrar till att denna statskassa fylls och skal...

Av K Johansson - 7 december 2012 18:05

Det framkommer ofta att vissa högt uppsatta "Oftast män" har en förkärlek till sexuella perversa lekar såsom dominans och Bdsm etc.Flera forskningsstudier visade att Män med makt i sin vardagliga miljö vill inta en "Sub-roll" (Undergiven Roll)såsom a...

Av K Johansson - 30 november 2012 04:37

Den senaste tidens media-drev mot Sverigedemokraterna har tydligen ökat stödet för det kontroversiella nationalistiska riksdagspartiet.Både Expressen och Aftonbladet har under den senaste månaden skrivit spaltmeter efter spaltmeter om SD,s olika inbö...

Av K Johansson - 26 november 2012 02:57

Stefan Löfven (S) har nu hamnat i blåsväder efter att Kalla Fakta i tv-4 avslöjat en omfattande härva där kontrakt och diverse motaffärer skulle ingå vid saabs JAS 39 Gripen försäljningen till Sydafrika.Såhär skriver Dagens Industri: - Socialdemok...

Ovido - Quiz & Flashcards