kentabenton

Direktlänk till inlägg 12 november 2012

Tv4 Nyhetsmorgon beskriver ett demokratiskt invalt politiskt parti i riksdagen som ökat markant i stöd som "Oerhört Oroande" ..

Av K Johansson - 12 november 2012 22:59

Obs: All Characters and events on this Blogg, even those who are based on real people - are entirely fiction. The following contest in this blogg contains coarse language and due to its content it should not be viewed by anyone..

 

parental discretion is advised



Veckans nyheter i Tv4 nyhetsmorgon Söndag med kommentatorn Lasse Anrell.

 

Tv-4 som till stor del består i statligt stöd från Regeringen uttrycker sej PK i sin mediarapportering anser nu att ett Demokratiskt invalt politiskt parti i Riksdagen som ökat mycket i väljarstöd och då främst bland unga kvinnor mellan 20-30 år skall beskrivas som "Oroande Nyheter" ??!

Jag skiter i vad det partiet representerar eller vilken politik dessa för, men det är dock ett politiskt parti som numera är invalt i Riksdagen och som har i färska undersöknings-siffror hamnar på hela 9,1 % i väljarstöd och därmed kan bli tredje största enskilda partiet i Sverige.

Och då tycker jag att Tv-Media som får enorma summor i statligt stöd skall hålla sej Neutrala och inte använda dessa kanaler för att sprida ett specifikt religiöst eller politiskt perspektiv på allra helst inrikesnyheter.

Budskapet blir väldigt skevt tycker jag.

En television som finansieras av privata företag och som inte är knutet till Svenska staten skall självklart få framföra sina nyheter hur dom själva vill, det är ju hela id`e,n med vår Grundlag som en demokratisk Nation med att man får lov att tycka och tänka som man vill.

Men detta skall inte förekomma i statligt finansierade tv kanalers nyhetsrapportering enligt mej. Nord Korea och Kina är ju ett bra exempel på statligt styrda tv kanaler med nyheter serverade på det sätt som gynnar den rådande diktaturen som har makten. Kanske är det på den vägen vi vandrar i Sverige??!

Jag föredrar ocensurerat och nyheter framförda på ett neutralt och korrekt sätt om jag nu skall vara med o finansiera denne med skattepengar, Annars betalar jag en summa i månaden för en viss kanal och om jag tycker denna kanal är "partisk och politiskt lagd vinkel på" så kan jag säga upp detta och sluta betala för den, eller byta utbudet mot andra kanaler. Detta val är inte möjligt i tv4,s kanalsändningar..

That`s all for today..

 
 
Ingen bild

Flossy #10

13 november 2012 07:06

Håller med ! Man måste säga ifrån och få folk medvetna
Om dessa nyhetsrapporter som är censurerade för sju-klöverns bästa
och utpekande och stämplarna som ett politiskt parti måste utstå pga dessa
Sionist-propagerande statliga television..
Jag skulle vilja höra samma kommentar av Bimbon Jessica
om det var Moderater eller Miljöpartister att det är ( Oroväckande nyheter )
om dessa ovan nämnda politiska partier skulle få kraftigt ökat väljarstöd..
Men iq snittet är väll inte särskilt högt
bland tv4 programledarna i nyhetsmorgon direkt.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av K Johansson - 19 mars 2013 21:26

Det har framkommit hemliga uppgifter som påvisar att Sveriges Utrikesminister Carl Bildt avslöjat hemliga uppgifter inifrån Svenska regeringens heligaste, som han sålt vidare/Läckt till USA och dess säkerhetstjänst CIA.   Enligt uppgifter så ...

Av K Johansson - 1 februari 2013 04:06

Dags att Svenska folket vaknar upp och börjar freda våra gemensamma tillgångar ifrån utsugarna och deras agenda !! Jag skulle vilja påstå att det är ett rent hån i ansiktet på invånarna som varje dag bidrar till att denna statskassa fylls och skal...

Av K Johansson - 7 december 2012 18:05

Det framkommer ofta att vissa högt uppsatta "Oftast män" har en förkärlek till sexuella perversa lekar såsom dominans och Bdsm etc.Flera forskningsstudier visade att Män med makt i sin vardagliga miljö vill inta en "Sub-roll" (Undergiven Roll)såsom a...

Av K Johansson - 30 november 2012 04:37

Den senaste tidens media-drev mot Sverigedemokraterna har tydligen ökat stödet för det kontroversiella nationalistiska riksdagspartiet.Både Expressen och Aftonbladet har under den senaste månaden skrivit spaltmeter efter spaltmeter om SD,s olika inbö...

Av K Johansson - 26 november 2012 02:57

Stefan Löfven (S) har nu hamnat i blåsväder efter att Kalla Fakta i tv-4 avslöjat en omfattande härva där kontrakt och diverse motaffärer skulle ingå vid saabs JAS 39 Gripen försäljningen till Sydafrika.Såhär skriver Dagens Industri: - Socialdemok...

Ovido - Quiz & Flashcards